حذف افکار منفی از ذهن
افکار منفی
افکار منفی، مجموعه ای از تصورات و تخیلات ناخوشایند است که بصورت ناخواسته و ناگهانی وارد ذهن انسان می شود و روی دادن اتفاقی را هشدار می دهد. به شکلی که گویا شخص، آن رویداد ناخوشایند را به چشم می بیند و از تبعات آن مضطرب می گردد.
.
چگونگی ورود به ذهن
ورود افکار منفی به ذهن، اجتناب ناپذیر است. به این معنی که گذر روزگار و تعامل با اطرافیان، بصورت ناخودآگاه، افکاری را به ذهن ما وارد می کند که احتمال وقوع یک رویداد بد برای ما یا عزیزانمان را بزرگ می کند.
مثلاً با شنیدن خبر یک اتفاق ناگوار برای یک کودک، ناگهان تصور می کنیم نکند این اتفاق برای فرزند ما نیز بیافتد. یا با دیدن تصادف دیگران، ساعتی بعد، بصورت ناخواسته، نگران روی دادن تصادف برای ماشین خود یا عزیزانمان می شویم.
.
نگرانی افراط گونه
گاهی تعداد دفعاتِ این نگرانی در ذهن فرد، بیش از حد عادی ست. مثلاً هر ساعت، نگران یک اتفاق ناگوار می شود که نکند روی دهد و اگر اتفاق بیافتد چه؟ این حالتِ افراط گونه، نشانه ی تبدیل شدنِ آن به یک بیماری ذهنی ست که بایستی درمان شود.
.
.
نحوه برخورد با افکار منفی
موضوعِ اصلی اینست که با این افکار، چه کار کنیم؟ نسبت به آن بی تفاوت باشیم و بگذاریم در ذهن ما بچرخد؟ یا درگیرش شویم و تمام احتمالات را از سر بگذرانیم و اجازه دهیم تا ذهن ما را پر کند؟ آیا واکنش سومی هم وجود دارد؟
برای از بین بردن افکار منفی، لازم نیست با آن درگیر شویم و کلنجار برویم. حقیقت اینست که در دنیای متافیزیک، به هر چیزی که توجه کنیم، آن را قویتر می کنیم.
در دنیای فیزیکی، وقتی می خواهید چیزی را از خودتان دور کنید، کافیست آن را بردارید و کمی دورتر بگذارید، اما در دنیای متافیزیکی، اینطور نیست. در جهان فرا مادی، اگر سراغ چیزی برویم و به آن توجه کنیم، قویتر و به ما نزدیکتر می شود.
.
ویدئوی زیر را ملاحظه بفرمایید:
.
.
روش حذف افکار منفی
کاری که باید انجام دهیم اینست: بجای درگیر شدن با فکر منفی و بررسی جوانب آن، به نقطه ی مقابل آن فکر کنیم.
مثلاً اگر فکر منفی اینست که نکند برای فرزندم اتفاق بدی بیافتد و حادثه ای برایش رخ دهد، بلافاصله در ذهن خود تجسم می کنیم و او را می بینیم که در سلامتی کامل است و اطراف او را آرامش و امنیت فرا گرفته است.
در همین حال، این جمله را چندین بار در ذهن مان تکرار می کنیم که “فرزندم در آرامش و امنیت قرار دارد، خداوند، حامی و نگهدار و فرزند منست.” با تجسم وضعیت مطلوب، به شکل گیری آن کمک می کنیم و با تکرار جملات تأکیدی مثبت، ذهن مان را جهت می دهیم و آرامش را به ذهن مان تزریق می نماییم.
.
.
این تمرین، چندین اثر مهم دارد.
- فکر منفی را از ذهن دور می کند،
- میزان دفعات آن را کاهش می دهد،
- انرژی و قدرتی دارد که می تواند اتفاق احتمالی را تغییر دهد.
حتی بارها پیش آمده که دعا و تجسم به موقع والدین، خطری را از سر فرزندشان دور کرده است.
با تکرار جملات تأکیدی مثبت و تجسم مناسب، افکار منفی از ذهن شما بیرون خواهد رفت و آرامش خیال، حکمفرما خواهد شد.
.
.