چرا فن بیان و اعتماد به نفس فرزند؟
موضوع فن بیان و اعتماد به نفس فرزند، اولین و مهمترین مهارت کلیدی برای موفقیت حال و آینده ی اوست.
.
فن بیان و اعتماد به نفس فرزندان یعنی چه؟
به مهارت هایی که باعث حرف زدن بهتر فرزند ما می شود، فن بیان، و به مهارت هایی که باعث توانمندی بیشتر او برای رسیدن به اهدافش می شود، اعتماد به نفس می گوییم.
چرا فرزند ما به مهارت فن بیان نیاز دارد؟
واقعیت اینست که بسیاری از کودکان و نوجوانان، قادر نیستند به درستی صحبت کنند. برخی حروف را به شکل نادرست تلفظ می کنند و در جمله سازی و بیان منظور خود، با مشکل مواجه می شوند.
فن بیان، برای یادگیری مهارتهای اینچنینی ست و کمک می کند تا فرزند ما، بهتر صحبت کند و از کلمات و جملات مناسبی استفاده نماید.
خیلی اوقات، دلیل عصبانیت فرزند ما (و حتی خودمان) به خاطر اینست که نمی تواند منظورش را در قالب جملات بیان کند و چون حرف بزرگی دارد، اما ناتوان از ابراز و انتقال آن به ماست، داد و فریاد میزند یا از کلمات زشتی استفاده می کند که تا حدی می تواند احساسات او را بیرون بریزد.
منظور از فن بیان، فقط زیبا حرف زدن نیست، بلکه توانایی پیدا کردن کلمات و ساختن جملاتی ست که مغز کلام را به شنوندگان منتقل می کند و می تواند آنها را از منظورمان آگاه کند.
.
.
چرا فرزند ما به اعتماد به نفس نیاز دارد؟
اعتماد به نفس، به معنای توانایی اقدام کردن است. در واقع اعتماد به نفس، همان خودباوری ست که از درون، به دنیای بیرونی راه یافته و بصورت مهارت یا توانایی انجام کار دیده می شود.
فرزند ما (و هیچ انسانی) بدون داشتن خودباوری، وارد عمل نمی شود و اگر دست به اقدام نزند، رشد و پیشرفت را نیز تجربه نخواهد کرد.
اگر فرزندتان تصمیم دارد نواختن یک موسیقی را یاد بگیرد، بایستی این خودباوری را داشته باشد که می تواند مثل سایرین نواختن این ساز را بیاموزد.
اگر این را باور نکند، هرگز آن ساز را در دست نخواهد گرفت. حتی اگر باور داشته باشد که این مهارت را می تواند فرا بگیرد، اما انجام آن برایش سخت است و از عهده ی سختی آن برنمی آید، باز هم برای یادگیری آن ساز، اقدام نخواهد کرد.
.
دوره رایگان “فن بیان فرزندان” (از اینجا وارد شوید)
.
مهارتِ ماندنی
گذشته از نیازهایی که فرزند ما در حال حاضر دارد، فن بیان مناسب و اعتماد به نفس بالا، در گذر زمان، می تواند باعث ارتقای شخصیتی او شده و برای رسیدن به موقعیت های اجتماعی و شعلی مناسب، به او کمک کند.
افراد تحصیل کرده ی بسیاری هستند که با وجود داشتن مدارک عملی و دانشگاهی معتبر، به خاطر اینکه نمی توانند یه خوبی صحبت کنند، در مصاحبه های شغلی رد می شوند.
یا اینکه بخاطر ضعف اعتماد به نفس، برای دستیابی به شغل های مهم، اقدام نمی کنند. زیرا خود را کوچک تر از آن می دانند که چنین شغلی را بدست آورند و یا توانایی خود را کمتر از سطح آن سازمان می پندارند.
.
دو نشانه ی اعتماد به نفس
به سادگی، از دو نشانه ی آشکار می توانید وجود اعتماد به نفس را در فرزند خود بررسی نمایید.
اولین نشانه زمانی ست که فرزند شما به راحتی می تواند کاری که بلد است را در مقابل دیگران انجام دهد.
مثلاً نواختن ساز را یاد گرفته و می تواند جلوی مهمانان، قطعه ای بنوازد. یا اینکه شعر خواندن بلد است و در مقابل دیگران، چند بیتی بر زبان می آورد.
نشانه ی دوم زمانی ست که فرزند شما برای یادگیری کاری که بلد نیست، اقدام می کند. بعنوان مثال نواختن سازی را دوست دارد، اما حتی آنرا دست هم نگرفته است. اگر برای یادگیری آن اقدام کند و باور داشته باشد که می تواند یاد بگیرد، او اعتماد به نفس این کار را دارد.
یا مثلاً دوست دارد کاردستی خاصی را درست کند و در حال حاضر بلد نیست، وقتی برای یادگیری آن اقدام می کند، نشانه ی اعتماد به نفس اوست.
بایستی به فرزندان خود کمک کنیم تا این دو مهارت مهم را در خود تقویت نمایند و ما در دوره مقدماتی فن بیان، کمک می کنیم تا هم خودتان توانمندتر شوید و هم بتوانید برای توانمندتر شدن عزیزانتان که نور چشمانتان هستند، قدم بردارید.
.
دوره رایگان “فن بیان فرزندان” (از اینجا وارد شوید)
.