موفقیت مالی

رسیدن به درآمد بیشتر، مانند بسیاری از جنبه های دیگر زندگی، نیاز به موفقیت دارد. روشن ترین و واضح ترین تعریفی که درباره ی موفقیت افراد وجود دارد، موفقیت مالی آنهاست. بطوری که اگر کسی از لحاظ مالی در وضعیت بسیار خوبی قرار داشته باشد، او را بعنوان فردی موفق می شناسیم و در صورتی که با مشکلات مالی درگیر باشد، چنین دستاوردی برای او قائل نیستیم.

.

پول

مهمترین وجه موفقیت مالی افراد، داشتن پول زیاد است. پول بعنوان ابزاری برای دریافت محصولات یا خدمات در میان جوامع متمدن انسانی معین شده است.

در گذشته یک روش مرسوم برای تهیه ی مایحتاج زندگی، مبادله ی کالا به کالا بود. در این روش، شخص برای دریافت نیازمندی خود، یکی از محصولات خود را ارائه می کرد.

اما در حال حاضر، پول به شکلهای مختلف، از سکه گرفته تا کاغذ و حتی ارزهای دیجیتال، مبادله می شود. پول از طریق درگاههای پرداخت دیجیتالی مبادله می گردد و در واقع به اعتبار تبدیل شده است.

پول به شکلی اعجاز گونه جابجا می شود و گویی حاوی یک انرژی ست که به هر جا که طلبیده شود، می رود. در عین حال، افراد زیادی هستند که بسیار آنرا طلب می کنند، اما جز مقداری اندک از آن برخوردار نمی شوند.

.

کسب درآمد

همه ی ما در زندگی هزینه هایی داریم که برای تأمین آنها بایستی شغلی داشته باشیم و از طریق آن هزینه هایمان را تأمین نماییم. ما هر روز صبح از خواب بیدار می شویم، سرکار می رویم و تلاش می کنیم تا به درآمد و پول برسیم. ما می خواهیم از درآمد خوبی برخوردار شویم و به استقلال مالی برسیم.

.

مدیریت پول

یکی دیگر از مواردی که میزان پول و دارایی ما را تعیین می کند، مدیریت پول است. افراد زیادی را می شناسم که درآمد قابل توجهی دارند، اما بخاطر مدیریت نادرست درآمدشان، هنوز هم اجاره نشین هستند و مایملک خاصی ندارند.

داشتن درآمد زیاد لزوماً به معنای موفقیت مالی نیست. اگر مهارت مدیریت پول را نداشته باشیم نیز، از نظر مالی به موفقیت نخواهیم رسید.

.

.

هوش مالی

از نظر رابرت کیوساکی، هوش مالی عبارت است از بدست آوردن پول بیشتر، حفظ پول، بودجه بندی سرمایه، استفاده ی بهینه از آن و در نهایت بالا بردن میزان آگاهی.

او معتقد است در صورتی که هر یک از این موارد وجود نداشته باشد، شما به موفقیت مالی نخواهید رسید و ثروتمند نخواهید شد.

.

پس انداز

یکی از ابتدایی ترین روشها برای رسیدن به استقلال مالی، عادت به پس انداز کردن است. پس انداز، اگر چه راهی طولانی مدت برای رسیدن به موفقیت مالی ست، اما مطمئن ترین و اصولی ترین روش است.

حتی اگر از درآمد بالایی نیز برخوردار باشید نیز بایستی روشهای پس انداز کردن را بلد باشید.

.

سرمایه گذاری

پس انداز بایستی به سرمایه گذاری منجر شود. در زمانهای قدیم، رایج بود که افراد بخشی از پولشان را در محلهای مخفی مثل زیر زمین، گنجه، بالشت! و غیره جمع آوری می کردند و در روز مبادا سراغ آن می رفتند و یا برای نسل های بعد باقی می گذاشتند. اما امروزه روشن است که این کار، تنها به از بین رفتن سرمایه منجر می شود و شرط افزایش پس انداز، سرمایه گذاری در راهی کم ریسک و پربازده است.

.

هزینه کردن

مسلم است، آنچه که سرمایه ی ما را کم می کند، خرج کردن از آن است. اما به واقع چاره ای غیر از آن نیست. ما ناچاریم برای رفع نیازهایمان از پول های بدست آمده، هزینه کنیم و از آن مصرف نماییم.

البته مدیریت مناسب دارایی، مهارت ست که شیوه ی هزینه کردن را معین می کند. اگر هزینه ها روشن و حساب شده باشد، می تواند بهتر مدیریت شود و بصورتی هدفمند هزینه گردد.

.

باورهای ما نسبت به پول

به جرأت می توان گفت تمام رفتارهای ما در رابطه با پول، به باورهای ما در این باره مربوط می شود. همانطور که قبلاً نیز عنوان شد، پول مثل یک انرژی ست که جابجا می شود و می تواند به سمت کسی برود یا از او دور شود. باورها تمام زندگی ما را می سازند.

اگر مقاله “باورهای موفقیت ساز” را نخوانده اید، حتماٌ از اینجا مطالعه نمایید.

آنچه در ناخودآگاه ما بعنوان باور قرار گرفته است، میزان درآمد و دارایی ما را می سازد. باورهای مالی جهت حرکت ما را در کسب پول تعیین می کنند. بسیار خارق العاده به نظر می رسد که یک باور در حد ذهنیت، در اعماق ضمیر ناخودآگاه تو، تعیین می کند که تو چقدر درآمد بدست آوری، اما این عین حقیقت است.

.

ویدئوی زیر را ملاحظه نمایید:

 

باورهای مالی را در پنج دسته می توان قرار داد که هر یک از آنها نیاز به تمرین و اصلاح دارد.

.

۱- پول بد است!!!

شاید به نظر بگویید “نه، پول بسیار هم چیز خوبیست”، اما در درون تو چیزی زمزمه می کند که پول روابط تو را به هم می زند. پول چرک کف دست است. پول باعث فساد می شود و ایمان را از بین می برد.

تغییر و اصلاح این باور نیازمند یک عزم جدیست و روشی که ما را از راهی درست به هدف برساند.

.

۲- ثروتمند بد است !!!

ما همگی در خودآگاهمان پول را می خواهیم، اما بسیاری از ما، از ثروتمندان متنفریم. خیلی از ما، ثروتمندان را انسانهای بدی می دانیم که از راهی غیر اخلاقی و نادرست به ثروت رسیده اند. از این رو آنها را دوست نداریم.

اگر کسی را ببینید که سوار بر یک خودروی بالای یک میلیاردی شده است، چه نگاهی به او دارید؟

اگر یک ساختمان لوکس ببینید که دارای امکانات رؤیایی ست، چه تصوری از صاحبان آن خواهید داشت؟

اگر بدانید که در حساب بانکی فردی، چند ده میلیارد پول وجود دارد، چه تصور و برداشتی خواهید داشت؟

این باور باعث می شود، ضمیر ناخودآگاه شما، بصورتی که تصورش را هم نمی کنید، شما را از پولدار شدن دور کند.

.

۳- پول درآوردن سخت است !!!

ما اغلب شکایت داریم از این که پول را به سختی بدست می آوریم، اما به راحتی خرج می شود. پول ریال ریال بدست می آید و عجیب اینکه دست ما نمی ماند و به سرعت به اتمام می رسد.

.

۴- پول کم است !!!

عده ی دیگری از افراد معتقدند که اصلاً پولی وجود ندارد که بدست آید و ثروت، دست عده ای هست و دست به دست می شود، مگر می شود این افراد اجازه دهند سایرین هم پولدار شوند؟

این باور به شدت جلوی پولدار شدن افراد را می گیرد.

.

۵- احساس لیاقت

باور بسیار شایع دیگر در بین افراد، اینست که درست است که پول، به مقدار زیاد وجود دارد و افراد زیادی آنرا بدست می آورند، اما من که لایق آن نیستم و اساساً پولدار شدن به من نمی آید.

این باور نیز باعث می گردد، فرصتهای ثروتمندی از جلوی چشمان ما بگذرد و ما آنها را نبینیم.

امیر احمدی

.

 با تهیه محصول مهندسی جذب چه چیزی بدست می آورید؟
  1. بیش از ۱۰ ساعت آموزش باورسازی در ضمیر ناخودآگاه
  2. پاسخ به ۱۲۰ پرسش کلیدی درباره قوانین زندگی
  3. فایلهای صوتی جملات انرژی بخش مثبت برای برنامه ریزی ضمیر ناخودآگاه
  4. اسلایدهای آموزشی دوره بصورت فایل PDF
  5. ضمانت بازگشت وجه در صورت عدم رضایت
.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *